Training hoe maak je een goede uitvaartceremonie

Training voor uitvaartprofessionals

Training: Hoe maak je een goede uitvaartceremonie?

Na het succes van mijn online masterclasses ga ik in 2021 live met de training ‘Hoe maak je een goede uitvaartceremonie’.

Het wordt een trainingsdag ‘in het echt’. We komen bij elkaar. In alles wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand en de geldende regels rondom Corona.

Is deze training iets voor jou?

Deze training voor uitvaartprofessionals is iets voor jou als je:

  • Wel eens uit een ander vaatje wilt tappen en nieuwe dingen wilt uitproberen, jezelf wilt vernieuwen op het gebied van de uitvaartceremonies die je maakt met je klanten.
  • Het leuk vindt je competenties met betrekking tot het maken van mooie uitvaartceremonies te verdiepen of nieuwe dingen te leren.
  • Op zoek bent naar inspiratie en inzichten over het maken van mooie uitvaartceremonies.
  • Inziet dat een mooie uitvaartceremonie van toegevoegde waarde is voor jouw dienstverlening. Het helpt je aan nóg tevredener klanten én je geeft je visitekaartje af aan de mensen in de zaal.

De training voor uitvaartprofessionals

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Locatie Rotterdam/Delft

Tijdens de training ga ik dieper in op de theorie maar is er zeker ook voldoende aandacht voor de praktijk.

Ritueelbegeleiding, spreken/speeches en de eigen rol tijdens de uitvaartweek en uitvaartdienst komen aan bod.

PE Punten (permanente educatie)

Als register uitvaartverzorger moet je jaarlijks een aantal PE punten halen. Deze training is geaccrediteerd en je krijgt 18 PE punten voor deelname aan deze training voor uitvaartprofessionals.

Voor wie is de training?

Uitvaartprofessionals; uitvaartondernemers groot en klein, mensen die werkzaam zijn in de uitvaartwereld. Uitvaartsprekers, ceremonieleiders. Iedereen die zin heeft is welkom!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en download de trainingsbrochure.

Als eerste horen wanneer de data voor 2021 bekend zijn?

Op dit moment is er even een status quo. We weten niet wanneer ‘we weer mogen’. In principe vanaf half januari en nieuwe trainingsdata volgen dan ook snel. Zodra er meer bekend is informeer ik je.

Ben je benieuwd en overweeg je mee te doen? Laat hieronder je gegevens achter en je hoort het zodra de data voor 2021 bekend zijn!