Reviews Huwelijken

Reacties op een huwelijk

Ik doe natuurlijk verschillende soorten rituelen. De uitvaarten en de huwelijken komen het meeste voor. Dat zijn de meest bekende rituelen. Hieronder lees je een aantal reacties op huwelijken.

Ritueel bij een huwelijk

Het was heel persoonlijk zonder suffe opsomming van data. Mooi dat je het bruidspaar even de kans gaf om te landen. ‘Kijk even om je heen’. Even dat moment creëren. Super dat je dat deed. De afwisseling was zo goed. Humor, emotie, niet té zwaar, maar het mag best dat laagje dieper. Het was heel erg passend. Heel erg hun!

Anne, vriendin van het bruidspaar

Zo mooi hoe je mijn gedicht erin verweef. Heel knap. Zo kwam het best wel lastige gedicht maximaal tot zijn recht. De diepgang die je bood met de ceremonie is voor mij belangrijk. Heel mooi gedaan. Dankjewel en een groot compliment.

Hilde, moeder van de bruid

De afwisseling van emotie en humor was heel goed. Je had een lekkere flow in de ceremonie. Je bent in de lead en doet dat heel natuurlijk. Zorgt dat het gaat zoals jij het wilt. Geeft sturing op een prettige manier tijdens ‘losse momentjes’ in de ceremonie. Dit hele verhaal binnen een uur, heerlijk. Er zat zoveel in, maar het ging echt heel snel voorbij dat vond ik heel fijn!

Maaike, vriendin van de bruid

Je voelde heel dichtbij, liet hen zijn. Je was er echt voor hen. Je gaf ze hun momentje in plaats van dat je na emotie meteen door wilt. Laat die emotie er maar zijn. De bruid is helemaal geen huiler, maar heeft nog nooit zoveel gehuild als vandaag!

Hester, vriendin van de bruid

Bijzonder wat jij doet zeg! Ik ken dit helemaal niet. Maar het is heel mooi om te zien wat je daar neerzette. Dat wil ik je heel graag vertellen.

Jeannette, tante van de bruid

Wat een cadeautje jouw verhaal. Je hebt ons echt ontzettend geholpen en onze voorbereidingsavonden zijn ons heel dierbaar geworden. Dat hadden we vooraf nooit kunnen bedenken. Bedankt!

Hanneke en Marco
Wat is de rol van een ritueelbegeleider bij een uitvaart

Reacties op een uitvaart

Een uitvaart lijkt iets heel anders dan een huwelijk. In elk geval qua emoties. En toch is er behalve het gebrek aan tijd minder verschil dan je denkt. Je regelt een bruiloft in een week zeg ik vaak. Want je moet grotendeels dezelfde dingen regelen; locatie, uitnodigingen, bloemen, muziek, speeches. Hoe ik dat doe? Lees maar 🙂

Wat een mooi verhaal heb je gehouden Hanke. De rust, je stem, je verschijning waren heel prettig om naar te kijken en luisteren. Heel goed gedaan. Het raakte me, het was beeldend, en écht precies zoals ze was. Leuk dat dit is wat je nu doet. Het past bij je!

Nienke

Wat een supermooie dienst wast het. Je had de juiste toon en het goede verhaal. Je betrok echt iedereen erbij. Je ‘zorgde’ zo niet alleen voor de naasten maar ook voor mensen die wat verder weg stonden. Dat was heel fijn om te ervaren. Ik ben echt vol lof over hoe je het deed.

Juliette

Je hebt een prachtig vertelverhaal gemaakt over mijn vrouw. Het was echt ontzettend raak. Ik krijg weer kippenvel als ik het lees in het bewaarboekje dat je me hebt gegeven. We vonden jou als persoon heel fijn om erbij te hebben. Jij wist wat er moest gebeuren. Hoe je je bewoog in de communicatie met al die mensen om ons heen was echt top. Je stemde met iedereen af zodat wij ons daarover niet druk hoefden te maken. Terugkijkend zou ik het opnieuw zo doen. Ik ben er heel blij mee hoe het is gegaan.

Rob

Dankjewel voor jouw mooie stuk over mijn broer en voor de begeleiding in die week van mijn schoonzus, neef en nicht. Het was een verdrietige maar ook mooie dag met veel goede herinneringen.

Lilian

Was jij aanwezig bij een ritueel, afscheidsceremonie of huwelijk waar ik een rol in had? Het lukt me vaak niet om mensen na afloop allemaal persoonlijk te vragen wat ze ervan vonden. Natuurlijk, dat hoor ik wel van mijn opdrachtgever(s). Maar ik hoor het ook graag van jou. Wil je iets voor me doen? Wil je een review op Google plaatsen als je het mooi vond? Zo kunnen meer mensen ontdekken hoe mooi en bijzonder mijn werk is.

Je helpt me enorm!

Dankjewel!

Hanke Amels handgeschreven