De liefde vieren!

Liefdesfeest

Tijdens een feest van de liefde willen jullie de liefde vieren. Ten overstaan van iedereen die je lief is wil je elkaar de liefde verklaren. Dat kán tijdens een wettelijke huwelijksceremonie, maar dat hoeft niet.

Een liefdesfeest is de liefde vieren op júllie voorwaarden. Met een ceremonie, of bijvoorbeeld (handfasten)ritueel helemaal zoals je zelf wilt. Geen obligate praatjes, lange saaie verhalen en een ambtenaar van de burgerlijke stand die het nét niet allemaal op een rijtje heeft. 

Het kan anders! En alleen op jullie voorwaarden.

"Door jouw ceremonie waren alle gasten als het ware 'geopend'. Die mooie ceremonie werkte de rest van de dag door. Iedereen was lief voor elkaar, er was liefde bij onze gasten en dat maakte de dag heel bijzonder!"

Tara en Evert

Trouwen op jullie voorwaarden

Als je gaat trouwen dan wil je toch dat het klopt? Je stopt er een hoop geld in, dan wil je niks aan het toeval overlaten. 

Als je écht een hele bijzondere trouwceremonie wilt, of een liefdesfeest waar de liefde vanaf spat, dan is maar één manier om te trouwen: op júllie voorwaarden

Betekenisvolle voorpret

Waarom gaan jullie eigenlijk trouwen? Wat zijn jullie dromen? En wat betekenen jullie voor elkaar?

Vragen die zéker aan bod komen in de uitgebreide voorbereiding die we samen doen.  Het materiële is bijzaak voor jullie.

De liefde staat centraal. Dát gaan we overbrengen. Hoe? Dat ontdekken we samen!

Inspiratie-uurtje

Yes! Jullie hebben de knoop doorgehakt: jullie gaan de liefde vieren. Hoe? Ik help jullie graag op weg! 

Gebruik vooral mijn inspiratie-uurtje. We maken laagdrempelig kennis en ik vertel wat ik allemaal kan. Na dat uurtje zijn jullie een stuk wijzer en hebben wij elkaar een stuk beter leren kennen.

Nieuwsgierig naar mij?

Video afspelen

Plan dat inspiratie-uurtje!