Huwelijk

Bijzondere trouwceremonie

Wil je graag een bijzondere trouwceremonie in of rondom Rotterdam? Word je ongemakkelijk van de standaardpraatjes tijdens een huwelijk? Wil je een écht persoonlijk huwelijk? Wil je jullie bijzondere trouwceremonie wellicht op maat (laten) maken? Of wil je wel graag een wat uitgebreider burgerlijk huwelijk maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Hou je van het ceremonieel van een kerkelijk huwelijk maar wil je geen kerkelijke trouwdienst? Leuk dat je me gevonden hebt want dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Hanke Amels in actie tijdens een bijzondere trouwceremonie in Amsterdam

Bijzondere trouwceremonie op maat

Bij mij krijg je altijd een bijzondere trouwceremonie. Geen standaardpraatjes en verhalen maar een trouwceremonie op maat. Met daarin jullie verhalen, gedichten, muziek en de sprekers die voor jullie belangrijk zijn. Ik zorg dat niks meer op zichzelf staat, stem af met jullie sprekers, zorg dat alles bij elkaar past en één geheel is. Dat betekent ook voor ieder bruidspaar een eigen verhaal en een eigen rode draad. Geen bruidspaar is gelijk, mijn ceremonies dus ook niet. Lees hier wat andere bruidsparen over hun bijzondere trouwceremonie zeggen.

Trouwvoorpret

Wat levert dat op? Om te beginnen heel veel trouwvoorpret! Want hoe fijn is het om voorafgaand aan de bruiloft niet alleen bezig zijn met de materiële dingen als locatie, jurk en bloemen? Maar ook met de wezenlijke vragen als; ‘Waarom zijn jullie eigenlijk samen?’ en ‘Wat maakt hem of haar nou zo bijzonder?’. Omdat we de tijd hebben (in tegenstelling tot de ambtenaren van de Gemeente) leer ik jullie tijdens onze (kennismakings)gesprekken beter kennen. Van jullie verhaal maak ik een groter verhaal. Zodat uiteindelijk alles in de huwelijksceremonie bij elkaar hoort.

Fier het Leven bij bijzondere levensmomenten

Op zoek naar inspiratie?

Kijk op mijn Pinterestpagina. Daar deel ik dingen die mij inspireren met betrekking tot een bijzondere huwelijksceremonie.