Hanke Amels – Fier het Leven

Hoi! Ik ben Hanke Amels van Fier het Leven. Je komt bij mij uit als je op zoek bent naar dat ene verhaal Als je het belangrijk vindt dat dát verteld wordt, en niet een ander verhaal. Bijvoorbeeld als je iets te vieren hebt, een jubileum, een mijlpaal. Als je iets wilt afsluiten of juist wilt beginnen. Je komt bij mij uit als jij degene bent die ‘een verhaal’ moet houden. Tijdens een feestelijk moment op je werk, met collega’s en medewerkers. Of tijdens het huwelijk van vrienden. Maar ook bij een uitvaart wordt het in bepaalde gevallen van je verwacht om te gaan spreken. Jij bent de aangewezen persoon. Iedereen verwacht van jou dat je dat wel even doet. Ondertussen weet niemand wat zich vanaf dat moment in jou afspeelt.

Hulp bij dat ene verhaal

Behalve ik, Hanke dus. En daarom ga ik je helpen met jouw verhaal. Want dat is er. Al-tijd. Ik ben ervan overtuigd dat alles begint met een goed verhaal. Daaruit volgt voor mij automatisch een mooie speech, een fijne uitvaart of een geweldige huwelijksceremonie.

Ceremoniemaker en -spreker Hanke Amels
Als je dat ene verhaal hebt volgt de rest vanzelf!

Op zoek naar het goud

Het is de kunst dat goede verhaal boven water te krijgen. Dát is wat ik goed kan. Ik ben nieuwsgierig en vraag door. Maar ben ook kritisch. Niet alles is belangrijk genoeg voor dat ene verhaal. Ik zeef net zo lang tot ik alleen nog goud in mijn zeefje heb. Dát goud gaan we aan de wereld laten zien en erover vertellen. Zodat iedereen na afloop zegt: wat een goed verhaal. Het paste. Het was heel jou, heel jullie. Mensen hebben iets over je gehoord dat ze nog niet wisten. En je ook wat beter leren kennen. Goud toch?

Fier het Leven menukaart

Waarvoor kan je bijvoorbeeld bij me terecht?

Tot snel!