Kosten

Kostenplaatje ceremonie

Wat is het kostenplaatje van een ceremonie? En wat krijg ik daarvoor?

Ik begin vast met een vervelend bericht; een ceremonie van mij kost geld. En het is niet goedkoop. Maar als je het in perspectief plaatst dan valt het vaak wel mee. En het is maar net wat je het belangrijkste vindt.

Kwaliteit kost geld

Als je graag iets bijzonders wilt doen, en je wilt dat het goed gedaan wordt, dan betaal je daarvoor. Mijn ceremonies beginnen bij € 975,- dat is de simpelste variant van wat ik doe, zonder extra’s. Dit is 15-20 uur werk, hoe meer wensen hoe meer uren en dus ook hoe duurder.

Schrik je daarvan? Bedenk dan eens wat je het belangrijkste vindt op de dag van jouw ceremonie. Geef je daar ook het meeste geld aan uit? Meestal niet.

Volledige aandacht, tijd en creativiteit

Ik wil jullie mijn volledige aandacht en creativiteit kunnen geven. Ik stel me helemaal open. Laat me raken, wil jou of jullie leren kennen. Je koopt dus mijn tijd en aandacht. Wellicht spannend als je me nog nooit ontmoet hebt. Kijk anders eens op mijn reviewpagina. Dan kan je lezen wat anderen over mij zeggen. En mijn blogs geven ook een inkijkje in hoe ik denk en wat ik doe.