De ceremonie centraal

Op zoek naar een écht bijzondere uitvaartceremonie die een levenlang bijblijft?

Je bent hier terechtgekomen als je benieuwd bent naar mijn ceremonies. Je bent op zoek naar een écht mooie en hele bijzondere (uitvaart)ceremonie. Je bent uitvaartprofessional of consument. De ceremonie staat voor jou centraal in de uitvaartweek. Je wilt er iets bijzonders van maken en zoekt inspiratie.

Je wilt een echt bijzondere uitvaartceremonie die mensen een levenlang bijblijft. Waar je met een goed gevoel op terugkijkt. Een ceremonie die troost biedt. Je snap dat je er tijd en aandacht aan moet besteden om hem mooi te maken. Dat het een vak is.

De verhalen, symbolen en rituelen tijdens de afscheidsceremonie onthouden mensen wél. Dat vind je belangrijk en daarom ben je hier. Je zet de ceremonie centraal. Ik help je daarbij.

Professionele ondersteuning voor uitvaartondernemers

De uitvaartmarkt is vol. Je hoeft de uitvaartpagina in de lokale krant maar open te slaan en je weet genoeg. Als uitvaartondernemer zoek je naar manieren om je te onderscheiden van de rest. De uitvaartceremonie kan je daarbij helpen!

Uitvaartceremonie als bepalend onderdeel van de uitvaart

Jij bent het me eens dat de uitvaartceremonie een heel belangrijk onderdeel is van de uitvaart en je wilt je klanten helpen om die uitvaartdienst zo mooi mogelijk te maken. Je staat open voor vernieuwing en laat je graag inspireren. Met mijn hulp kan je je eigen dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en zo, samen met je klanten een nóg mooiere afscheidsceremonie maken. Denk dan aan het verbeteren van je competenties rondom: Ritueelbegeleiding, speechen en gespreksvaardigheid.

Marktleider in jouw regio

Ik help jou de marktleider in jouw regio te worden door de uitvaartceremonie centraal te stellen.

Mijn aanbod loopt uiteen van gratis naar online trainingen, live trainingen en op maat in huis trajecten voor uitvaartondernemingen.

Alleen voor innovatieve uitvaartprofessionals!

Allemaal zijn ze gericht op uitvaartondernemers en uitvaartprofessionals die stappen willen zetten in het verbeteren en betekenisvoller maken van hun uitvaartceremonies. Zij gaan er echt voor om de ceremonie centraal te stellen.

Net Promoter Score (NPS)

Alleen een écht bijzondere ceremonie zorgt voor mond tot mond reclame omdat mensen er zó blij mee zijn dat ze er graag over vertellen in hun netwerk. In marketingtermen noemen we dat de Net Promoter Score (nps). Alleen als die score een 9 of een 10 is (op een schaal van 10) zullen ze je aanbevelen. Werk aan de winkel dus!

Wie ben ik?

Hanke Amels de Ceremonie staat centraal

1 januari 2019. De dag dat ik voor mezelf begon. Een dosis mooie plannen, verwachtingen en doelen. Inmiddels heel wat wijzer, teleurstellingen rijker, ontmoetingen verder en verschillende prachtige ceremonies op mijn lijstje.

Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze waren écht bijzonder (al zeg ik het zelf ;-)). Daarom is mijn missie al die tijd niet veranderd. Ik wil mensen helpen om ceremonies mooier en écht bijzonder te maken.

Inmiddels richt mijn aanbod zich niet alleen meer op particulieren maar ondersteun ik met veel plezier uitvaartondernemers om nóg mooiere uitvaartceremonies te maken. Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat dát de manier is om je te onderscheiden in de overvolle uitvaartbranche.

In mijn (online)trainingen en mijn maatwerk trajecten voor ondernemers leer ik alles wat ik weet aan uitvaartprofessionals in Nederland. Omdat zij net als ik weten hoe belangrijk een mooi afscheid is.

Waar kan ik je mee helpen?

Ritueelbegeleiding

Ceremonies, rituelen, 1 op 1 inspiratie.


vanaf 99 euro

Trainingen voor uitvaartprofessionals

Nieuwe data vanaf half januari.
€ 249,-

Speechhulp

Binnen 24 uur een mooie toespraak of grafrede.

Handig voor uitvaartprofessionals én consumenten.Vanaf 99 euro

Wil jij het als eerste horen als er nieuwe trainingen zijn?